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State of South Carolina
Opinion No. 77-78
March 10, 1977

*1 Honorable W. R. Free
Master of Bamberg County
Bamberg, South Carolina

Dear Judge Free:
Thank you for your letter of January 12, 1977. The Attorney General referred it to me for response.

In answer to your questions, according to Section 10-1770 of the 1962 South Carolina Code the only time when a mortgagee
may bid is at the time of the sale. He may enter initial or additional bid at any other time except that he may enter the single or
last bid made by him or in his behalf at the sale. The pertinent language from the statute is as follows:

‘But the mortgagee or his representative shall enter such bid as he desires at the time the sale is made, and he and all persons
acting in his behalf shall be precluded from entering any other bid in any amount at any other time except the single or last
bid made by him or in his behalf at the sale’’

Bidders other than the mortgagee and the highest bidder at the sale and their representatives may bid at any time during the
thirty day period and on the thirtieth day.

| am enclosing acopy of Section 10-1770for your reference. If our Office can be of further assistanceto you, please let usknow.
Yours very truly,

M. Elizabeth Crum
Assistant Attorney General
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