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Office of the Attorney General

State of South Carolina

May 16, 1977

*1  Hon. Grady Brown
117 Main Street
Bishopville, South Carolina 29010

Dear Mr. Brown:
In response to your request for an opinion as to whether or not you can move within your residency district and retain your
membership on the Lee County Council, my opinion is that you can change your residency so long as you remain within the
residency district in which you resided when you were elected. 63 AM.JUR.2d Public Officers § 42; 1955-56 OPS.ATTY.GEN.
at 261. Furthermore, since you were elected at large from the county, you can remain on the Lee County Council for your full
four-year term notwithstanding the fact that during the last two years of your term, you may not be a resident of one of the new
single member election districts which, beginning with the 1978 general election, will replace your present residency district.
Cf., §§ 14-3701(e) and 14-3717(3)(a), CODE OF LAWS OF SOUTH CAROLINA, 1962, as amended (Cum. Supp.).
 With kind regards,

Karen LeCraft Henderson
Assistant Attorney General
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