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Office of the Attorney General

State of South Carolina

June 14, 1977

*1  J. Lewis Cromer, Esquire
Counselor for Republican Party
1225 Pickens Street
P. O. Box 11675
Columbia, SC 29201

Dear Mr. Cromer:
Mr. McLeod has referred your recent letter to me. You have inquired if political parties fall within the provisions of South
Carolina Code of Laws, 1962, as amended, Section 1-360.61 [Section 8-13-620 of the 1976 Code]. All political parties would
fall within this reporting provision. You have further requested information concerning the forms and content of the filing. The
specific form would have to be designated by the State Ethics Commission. However, the statute specifically states that the
information to be maintained is ‘. . . the name and amount of each individual or group contributing more than one hundred
dollars and to what candidate such contribution was made.’

Your last question refers to whether or not political committees must report all contributions exceeding one hundred dollars.
This section states that a political committee must keep a list of all contributions exceeding one hundred dollars. Therefore,
once a political organization receives contributions or expends money in an aggregate of two hundred and fifty dollars, it is
deemed a political committee and must report all contributions exceeding one hundred dollars.
 Very truly yours,

Treva G. Ashworth
Assistant Attorney General
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