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Office of the Attorney General

State of South Carolina
June 17, 1976

*1  Ms. Betty Beldin
Director
Blood Program Nursing
American Red Cross
Post Office Box 1331
Savannah, GA 31402

Dear Ms. Beldin:
Your letter regarding the licensing requirements applicable to nurses working on bloodmobiles in South Carolina has
been referred to me for a response. Of course, the general rule is that one may practice nursing in South Carolina only
upon obtaining a valid state license issued by the South Carolina State Board of Nursing. There are some exceptions,
enumerated in § 56-954(1-7), South Carolina Code of Laws, 1962, as amended. Since the practice in question (nurses
licensed by another state working on bloodmobiles in South Carolina) is not addressed by the statutory exemptions, it
is the opinion of this office that your nurses should obtain South Carolina licenses. I suggest you contact Mrs. Ruth
Seigler, Executive Director, South Carolina State Board of Nursing, for further information.

Thank you for your inquiry.
 Sincerely,

Kenneth L. Childs
Staff Attorney
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