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The Honorable McKinley Washington, Jr.
Member, House of Representatives
328-D Blatt Building
Columbia, South Carolina 29211

Dear Representative Washington:

You have asked for the opinion of this Office as to the
following question:

If a majority of Senators and a majority
of the Representatives from a particular
county cannot agree on persons to be recom

mended to the Governor to be appointed to a
county election commission, what happens to
those persons presently serving on that
county election commission?

The response to your inquiry is provided by the terms of
Section 7-13-70, Code of Laws of South Carolina (1976), which
states in pertinent part:

For the purpose of carrying on general
or special elections ... the Governor shall,
at least thirty days prior to any such
election, appoint for each county not less
than three nor more than five commissioners
of election upon the recommendation of the
Senator and at least half of the members of
the House of Representatives from the
respective counties. Such commissioners
shall continue in office until their
successors are appointed and qualified. . . .
[Emphasis added.]
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The emphasized portion of Section 7-13-70 thus provides for the

holding over of previously-appointed commissioners until such

time as their successors have been appointed and have qualified,

Please advise if we may provide additional assistance or

clarification.

Sine

djg

Travis Wedlock
Attorney General


