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Office of the Attorney General

State of South Carolina

March 23, 1983

*1  Re: South Carolina Freedom of Information Act

James A. Bell, Esquire
Attorney at law, P.A.
P. O. Box 905
St. George, SC 29477

Dear Mr. Bell:
Your question concerning whether or not a committee of a County Council must company with the meeting requirements
of the South Carolina Freedom of Information Act has been referred to me for comment. The South Carolina Freedom of
Information Act can basically be divided into two (2) sections, one part of which applies to records, and the other part applying
to meetings. Under Section 30-4-20(d) of the South Carolina Freedom of Information Act, a meeting is defined as the convening
of a quorum of the constituent membership of the public body so as to discuss or act upon a matter over which that public body
has supervision, control and jurisdiction or advisory power. I am enclosing an opinion issued to the University which basically
states that unless a committee is in fact made up of a quorum of the constituent membership of the public body in question,
then the meeting requirements of the South Carolina Freedom of Information Act do not apply.

Please do not hesitate to contact me if I may be of assistance to you.
 Sincerely,

Judith Evans Finuf
Assistant Attorney General
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