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State of South Carolina
Opinion No. 77-8
January 7, 1977

*1 Hon. O. Frank Thornton
Secretary of State

P. O. Box 11350

Columbia, South Carolina 29211

Dear Mr. Thornton:

In response to your request for an opinion from this Office as to whether or not the county council members under any of the
four council forms established by the provisions of Act No. 283 of 1975, the ‘home rule’ legidation, are required to post a
performance bond, the opinion of this Office is that there is no such requirement imposed by the provisions of that Act. Of
course, acounty would be free to impose such arequirement by ordinanceif it should desire. Moreover, asto any county that is
presently operating under the board of commissioners form until such time asit can effect the change to a constitutional form
of county government, Section 14-3785.8, CODE OF LAWS OF SOUTH CAROLINA, 1962, as amended (Cum. Supp.), does
require those commissioners to post such abond in the amount of five thousand ($5,000.00) dollars.

With kind regards,

Karen LeCraft Henderson
Assistant Attorney General
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