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State of South Carolina
June 18, 1974

*]1 Mr. Luther M. Hurdt
612 U.S. 29 By-Pass
Anderson, South Carolina 29621

Dear Mr. Hurdt:
Thank you for your letter of June 17, 1974, in which you inquired as to whether or not a person who is physically unable
to go to the polls to vote in an election can vote by absentee ballot.

South Carolina Code of Laws, 1962, as amended, Section 23-449.41 states that any qualified elector who is physically
unable to go to the polls to vote may vote by absentee ballot. And Section 23-440.42 states

Such elector shall make application to the absentee voting precinct in the county of his residence not earlier than fifteen
days prior to nor lator than noon three days before the election. Upon satisfying an election official of such precinct
that he is a qualified elector he shall be furnished such ballots and other material and instructions furnished members
of the armed forces who vote by absentee ballot.

Therefore, if you cannot physically present yourself at the polls to vote and you are a qualified elector, you may vote
by absentee ballot.
Sincerely,

Treva Ashworth
Assistant Attorney General
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