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Office of the Attorney General

State of South Carolina
August 26, 1974

*1 Re: Section 55-50.20.

Mr. John S. Henry

S. C. Department of Fouth Services
1720 Hivers Road

Post Office Box 3188

Columbia, South Carolina 29230

Dear Mr. Henry:

You have requested that this Office advise you, as to whether you would be eligible for reappointment to the Board
of Youth services at the expiration of your present term, ending in 1977. The wording of the texture in this instance, is
clear and state, No member shall be reappointed to the Board until two years after the expiration of his term."' This law
being clear on its face, means that no member of this Board could be reappointed by any governor until the expiration
of two years after his present term.

I trust this has been sufficient in answering the question which you ??. If we can be of any further assistance, please do
not hesitate to call or write.
Very truly yours,

Timothy G. Quinn
Senior Assistant Attorney General

1974 WL 27935 (S.C.A.G.)

End of Document © 2019 Thomson Reuters. No claim to original U.S. Government Works.



